Lielais apdrošināšanas horoskops 2021. gadam

Jaunais gads uzņem apgriezienus, un tas nozīmē, ka pienācis laiks ar vēl lielāku sparu ķerties pie jaunu vai kādreiz iesāktu un nepabeigtu projektu realizācijas.

Taču ko darīt, ja variantu ir daudz, bet pieņemt lēmumu par gada plāniem, ieskaitot sev piemērotākos apdrošināšanas risinājumus, ir grūti? Ir cilvēki, kas šādos brīžos meklē palīdzību zvaigznēs. Tiek uzskatīts, ka horoskops spēj sniegt informāciju par cilvēka personību, identificējot viņa stiprās un vājās puses un palīdzēt pieņemt pareizākos lēmumus.

Ņemot vērā katras zodiaka zīmes raksturīgākās iezīmes, kas atrodamas dažādos publiskajos avotos, esam apkopojušo informāciju, kas var palīdzēt saprast, kādi apdrošināšanas veidi katrai horoskopa zīmei būtu visnoderīgākie. Ar vieglu skatu izbaudiet horoskopu aprakstu, taču lēmumu apdrošināties pieņemiet atbilstoši savām vajadzībām!

KASKO apdrošināšana: Mežāzis, Svari un Vēzis

Tiem, kuri mīl stūrēt un ar prieku dodas gan tālākos, gan tuvākos braucienos ar auto. 

Ne katrs ir gatavs mērot tālus ceļus pie auto stūres, taču ziniet – tie, kam tas patiešām patīk, neaizmirsīs parūpēties arī par jums.   

  • Mežāzis(22.12.-20.01.)

Ja jums draugos ir Mežāzis, varat būt drošs, ka viņš vienmēr aizvedīs jūs mājās, pat ja Mežāzim tas galīgi nav pa ceļam un jūsu dēļ viņam ir jāmēro garš ceļa gabals.

  • Svari (24.09.-23.10.).

Svari ļoti mīl kompānijas, tāpēc ceļojumos ar auto viņi vienmēr dodas plašā draugu vai ģimenes lokā.

  • Vēzis(22.06.-23.07.)

Vēžiem ļoti svarīga ir ģimene un draugi, viņus nebiedē ne šķēršļi, ne attālumi. Nepieciešamības gadījumā viņi ir gatavi mērot simtiem kilometrus, lai pabūtu kopā ar saviem tuvajiem.

KASKO apdrošināšana pasargās gan no lielākiem zaudējumiem, notiekot negadījumam ar auto, gan palīdzēs mazāku ķibeļu – pārsista riepa, beigusies degviela vai nevar iedarbināt auto – gadījumā.

Dzīvības apdrošināšana: Lauva, Skorpions, Auns

Tiem, kuri ar prieku pieņem izaicinājumus un rūpējas par savu tuvinieku labklājību. Šo zīmju pārstāvji ir apņēmīgi un ar stipru gribasspēku apveltīti cilvēki, kam svarīga laba fiziskā forma.

  • Lauva (24.07.-23.08.)

Lauvas allaž cenšas izcelties citu vidū un gandrīz vienmēr gūst panākumus. Turklāt bez liekas piepūles. Viņi nevienu neatstās vienaldzīgu!

  • Skorpions (24.10.-22.11.)

Iespēja pacīkstēties un pamēroties ar kādu spēkiem var likt Skorpiona asinīm mutuļot. Un viņam tas patīk!

  • Auns (21.03.-20.04.)

Auni septiņreiz nomērīs pirms metīsies pārgalvīgu ideju realizēšanā, ko nereti piedāvā draugi. Tas gan nenozīmē, ka auni nav piedzīvojumu meklētāji – ir, bet ar apdomu!

Dzīvības apdrošināšana palīdzēs jūsu mīļajiem saglabāt finansiālo stabilitāti, ja dzīvē pēkšņi atgadīsies kāds negaidīts pavērsiens, nodrošinot finansiālu atbalstu nopietnās situācijās, piemēram,  ģimenei zaudējot apgādnieku.

Ceļojumu apdrošināšana: Vērsis, Strēlnieks, Ūdensvīrs

Tiem, kuriem patīk ceļot un atklāt arvien jaunas vietas ārpus Latvijas. Šo zīmju pārstāvji mīl piedzīvojumus, nav vienaldzīgi pret greznību un ar prieku apgūst jaunas zināšanas.

  • Vērsis(21.04.-21.05.)

Ja jau Vērsis ir nolēmis doties ceļojumā, tad tam ir jābūt maksimāli komfortablam. Lai piepildītu savas vēlmes, Vērši ir gatavi daudz un smagi strādāt, neapstājas pie sasniegtā un drosmīgi virzās pretī savam mērķim.

  • Strēlnieks (23.11.-21.12.)

Strēlnieks dažkārt mēdz būt pārlieku pārgalvīgs, bet viņa ziņkāre nezina robežu. Lai veicas tiem, kas mēģina neatpalikt no viņa!

  • Ūdensvīrs (21.01.-19.02.)

Ūdensvīram pasaule ir kā atvērta grāmata, viņš vienmēr ir gatavs atklāt arvien jaunus horizontus. Šīs zīmes pārstāvji ir ļoti interesanti sarunu biedri, ko augstu novērtē visi viņu draugi.

Ceļojumu apdrošināšana palīdzēs gadījumos, ja pēkšņas slimības dēļ mainīsies ceļojuma plāni, ceļā noklīdīs bagāža vai ceļojuma laikā būs nepieciešama  neatliekama medicīniskā palīdzība.

Mājokļa apdrošināšana: Jaunava, Dvīnis, Zivis

Tiem, kuriem rūp sava māja un personīgā telpa. Šo zīmju pārstāvji mīl baudīt netraucētu privātu dzīvi, ģimenes kopību un ērtības.

  • Jaunava (23.08.-22.09.)

Jaunava mīl savu māju un kārtību tajā. Gluži tāpat kā mājās, arī dzīvē viņa raugās, lai viss būtu pa plauktiņiem.

  • Dvīnis (22.05.-21.06.)

Dvīni valdzina grāmatas, mūzika un inteliģentas diskusijas ar interesantiem sarunu biedriem. Tāpēc māja ir tā vieta, kur Dvīnis var justies absolūti laimīgs.

  • Zivis (20.02.-20.03.)

Māksla un mūzika sniedz Zivīm komfortu un mierinājumu, ļaujot atpūsties no ikdienas steigas. Tāpēc mājas ir viņu svētais templis, kur baudīt mieru un patverties no apkārt valdošās kņadas.

Mājokļa apdrošināšana ļaus justies droši un pasargās no neplānotiem izdevumiem, notiekot negaidītām ķibelēm ar mājokli vai tā iedzīvi (sadzīves tehniku, mēbelēm u.t.t). Tā noderēs arī  situācijā, kad nejauši applūdināsiet kaimiņa dzīvokli vai radīsiet citus zaudējumus trešajām personām.