Podkāstā Mājokļu sarunas: Kas aktuāls daudzdzīvokļu piedāvājumā Rīgā?

Sarunā ar Nekustamā īpašuma attīstītāju alianses valdes priekšsēdētāju Mārtiņu Vanagu noskaidrosim, kādas ir šī brīža aktualitātes daudzdzīvokļu piedāvājumā Rīgā.

Katru gadu pieaug to iedzīvotāju skaits, kas izvēlas iegādāties mājokli jaunajos projektos. Kāda šobrīd ir situācija ar piedāvājumu – vai vispār ir, ko pirkt? Kāds ir attīstītāju nākotnes redzējums un vai projektu attīstības tempi Latvijā ir pietiekami? Tāpat uzzināsim, kas notiek ar mājokļu cenām un cik lielā mērā būvniecības procesā tiek domāts par mājokļu energoefektivitāti.

Klausies sarunu Spotify vai Youtube!

Ņemot vērā, ka mājokļa iegāde ir viens no lielākajiem cilvēka dzīves pirkumiem, Swedbank Mājokļu sarunu podkāsta epizodēs meklēsim atbildes uz jautājumiem, kas interesē ne tikai potenciālos mājokļu pircējus, bet arī tos, kuriem tāds jau ir īpašumā – sākot no iespējām, kur un ko pirkt, līdz pat praktiskiem padomiem, kā uzlabot esošos dzīves apstākļus tagadējā mājoklī. Aktuālos mājokļu jautājumus kopā ar dažādu nozaru ekspertiem podkāstā apspriedīs Swedbank Hipotekārās kreditēšanas jomas vadītājs Normunds Dūcis.

Aptauja

Kura, tavuprāt, ir tavas finanšu veselības vājākā vieta?