Zelta kredītkarte – palīgs dažādās dzīves situācijās

Swedbank Zelta kredītkarte sniedz daudz izdevīgu priekšrocību gan iepērkoties, gan ceļojot. Tomēr katram tās īpašniekam ir bijusi situācija, kad tā ir noderējusi īpaši.

Negaidīti veiksmīgs šopings

Roberts, 37 gadi

Darba dēļ man nākas bieži un daudz ceļot, un reiz Zelta kredītkarte man noderēja pavisam negaidīti. Tas bija darba brauciens uz Barselonu krietnu laiku pirms Ziemassvētkiem. Parasti apģērbu pērku ārzemēs izpārdošanās, bet šoreiz nebiju pat domājis neko iegādāties, jo atlaižu laiks nekur pasaulē vēl nebija sācies. Pēkšņi es ieraudzīju, ka manā iecienītākajā (un, jāatzīst, ne īpaši lētajā) apģērbu veikalā ir totālā izpārdošana. Ko darīt, ja liekas naudas līdzi nav, bet pāris jauni uzvalki un vēl šādas tādas lietas tiešām vajadzīgi? Tad es ar patiesu prieku atcerējos kredītkarti savā makā... Un varu teikt, ka šis, kaut arī neplānots, bija mans visizdevīgākais šopings.

Pērc, ko pirkdams, viss ir apdrošināts

Jūlija, 42 gadi

Noteikti izmantoju kredītkarti, kad ir ieplānots lielāks pirkums, arī tad, ja kontā ar parasto debetkarti ir pietiekami daudz naudas. Jo kredītkartei ir bonuss – pirkumu apdrošināšana. Procenti par pirkumu neaprēķinās līdz nākamā mēneša 10. datumam, toties mani pirkumi ir apdrošināti vēl 3 mēnešus. Iepērkoties internetā, piemēram, Ebay, vienmēr to daru ar Zelta kredītkarti. Kaut zinu, ka sūtīšanas problēmu gadījumā varu vērsties Ebay, taču sajūta, ka darījums ir dubultdrošs, ir patīkama. Nesen nopirku objektīvu fotoaparātam un, kamēr pieradīšu pie tā, varu nejauši kaut ko sabojāt, un apdrošinātāji tad samaksās remontu.

Mana Zelta kredītkarte – viss vienā

Nils, 29 gadi

Reāls piemērs no manas dzīves, kad kredītkarte noderēja no pirmās līdz pēdējai ceļojuma dienai, bija šāds. Pavisam nesen saņēmu zvanu no drauga ar piedāvājumu doties ceļojumā – biļetes lētas, kompānija lieliska. Man diemžēl konkrētajā mirklī liekas naudas nebija, bet bija Swedbank kredītkarte. Atcerējos nosacījumus, nopirku biļetes, sapakoju somas, un devāmies ceļā. Ierodoties galapunktā, izrādījās, ka ir pazudušas divas somas, kurās bija drēbes, fotoaparāts un dators. Atkal noderēja kredītkarte, jo visas vajadzīgās lietas nopirku uz vietas, paziņoju apdrošinātājiem, un ceļojums mierīgi varēja turpināties.

Vairāk par visām Swedbank Zelta kredītkartes priekšrocībām lasi Swedbank mājaslapā.

Aptauja

Kura, tavuprāt, ir tavas finanšu veselības vājākā vieta?