Ar e-rēķiniem – ātrāk un lētāk!

Katram ik mēnesi nākas maksāt visdažādākos rēķinus. Vai jūs zinājāt, ka ir iespējams ietaupīt naudu uz to, kādā veidā šos maksājumus veicat? Mūsdienās ērtāk un ātrāk – lai cik tas liktos paradoksāli – ir arī lētāk!

E-rēķinu automātiskā apmaksa internetbankā

Internetbankā pieslēdzot e-rēķinu automātiskās apmaksas līgumu, visus saņemtos e-rēķinus varēsi apmaksāt jebkurā diennakts laikā un neizejot no mājām. Līguma pieslēgšana un iekšbankas maksājumu apkalpošana ir bez maksas. Tādējādi, apmaksājot savus rēķinus internetbankā, tu varēsi ietaupīt ne tikai laiku un enerģiju, bet arī naudu. Noslēdzot e-rēķinu automātiskās apmaksas līgumu, katru mēnesi noteiktā datumā vajadzīgā summa no tava konta tiks pārskaitīta rēķinā norādītajai iestādei. Tev nekas nebūs jādara vai jāatceras, tikai jāparūpējas, lai kontā būtu rēķinu apmaksai nepieciešamā nauda!

Swedbank internetbankā vari samaksāt visus ikmēneša rēķinus, kas saņemti no iestādēm un uzņēmumiem, kuri ir bankas sadarbības partneru sarakstā un piedāvā e-rēķinus. To vidū ir Latvijas populārākie uzņēmumi – „Latvenergo”, „Latvijas gāze”, „LMT”, „Tele 2” un daudzi citi. Apskati pilnu sarakstu

Automātiskās apmaksas maksājumiem pārskaitījumi uz Swedbank kontiem ir bez maksas, bet uz citu banku kontiem Latvijā – 0, 36 EUR.

Uzzini vairāk par e-rēķinu automātisko apmaksu

Ja uzņēmums nav iekļauts šajā sarakstā, tas nepiedāvās e-rēķinu pakalpojumus Swedbank internetbankā un rēķinus varēsi apmaksāt šādi:

  • Ja maksājums ir regulārs un ikmēneša rēķina summa ir nemainīga, pieslēdz internetbankā regulāro maksājumu. Aizpildi datus par uzņēmumu un izvēlies apmaksas datumu. Pakalpojuma pieslēgšana internetbankā ir bez maksas, un maksājumi notiks regulāri – tev vairs nekas nebūs jādara.
  • Ja rēķinu summa ir mainīga, izmanto definēto maksājumu. Internetbankas sadaļā Bankas definētie maksājumi ir pieejamas gandrīz 200 maksājumu formas ar Latvijas populārāko uzņēmumu rekvizītiem, kas atvieglo maksājumu veikšanas procesu. Šādi rēķini ir jāapmaksā pašam katru mēnesi pēc rēķina saņemšanas. Definētie maksājumi Swedbank ietvaros ir bez maksas.
Aptauja

Kura, tavuprāt, ir tavas finanšu veselības vājākā vieta?