Podkāstā Mājokļu sarunas: Kas jāņem vērā, dodot otro dzīvi mājai laukos? Saruna ar Līvu Jaunozolu

Šoreiz sarunājamies ar Līvu Jaunozolu, kuras paspārnē ir ne tikai Andele Mandele, bet arī virkne dažādu nekustamo īpašumu visdažādākajās Latvijas vietās, kam Līva devusi "otro dzīvi".

Kopā ar Līvu centīsimies noskaidrot, cik viegli vai grūti ir atjaunot īpašumu ar vēsturi un kas jāņem vērā, ja apsver īpašuma iegādi laukos. Līva atklās, cik svarīgi viņai ir saglabāt katra īpašuma stāstu, kur viņa atrod interesantākos interjera priekšmetus un kādas ir viņas ieceres attiecībā uz nesen iegādāto Lielauces pili. 

Klausies sarunu Spotify vai Youtube!

Ņemot vērā, ka mājokļa iegāde ir viens no lielākajiem cilvēka dzīves pirkumiem, Swedbank Mājokļu sarunu podkāsta epizodēs meklēsim atbildes uz jautājumiem, kas interesē ne tikai potenciālos mājokļu pircējus, bet arī tos, kuriem tāds jau ir īpašumā – sākot no iespējām, kur un ko pirkt, līdz pat praktiskiem padomiem, kā uzlabot esošos dzīves apstākļus tagadējā mājoklī. Aktuālos mājokļu jautājumus kopā ar dažādu nozaru ekspertiem podkāstā apspriedīs Swedbank Hipotekārās kreditēšanas jomas vadītājs Normunds Dūcis.

Aptauja

Kura, tavuprāt, ir tavas finanšu veselības vājākā vieta?