Tēmas Tēmas

Tēmas

Ja esi ceļā uz savu sapņu mājokli, apmeklē atvērto durvju dienu Kaamos projektā “MOHO Garden” Mežaparkā.

Ja vēlies uzzināt, kādi risinājumi Tev var palīdzēt samazināt mājokļa uzturēšanas izmaksas, jau 7. novembrī nāc uz Swedbank Zaļās mājas skolas tikšanos pie mums Rīgā, Balasta dambī 15.

Katram no mums kādā dzīves posmā aktuāls kļūst jautājums par mājām – iegādāties vai būvēt jaunu mājokli, atjaunot esošo, pārcelties uz lielāku vai gluži pretēji – tomēr dot priekšroku mazākai dzīves telpai.

Kopā ar māju ražotāju MyCabin skaidrojam, kas ir moduļu māja, kāds ir tās būvniecības process un termiņš, kāds ir mūsdienīgs mājokļa piedāvājums.

Daudzdzīvokļu ēkas renovācija var būt sarežģīts, bet ilgtermiņā ļoti vērtīgs projekts. Kādiem grābekļiem neuzkāpt, šo projektu īstenojot, un kādu atbalstu iespējams saņemt?

Iepazīsti MODERN HOUSE piedāvājumu un esošo saimnieku atsauksmes.

Lai arī ekstremāli laikapstākļi, šķiet, pēdējo gadu laikā kļuvuši biežāki, ir grūti paredzēt, kur un kad tieši tie notiks. Tāpēc vieglākai sirdij un mājokļa ilgtspējai lieti noder mājokļa apdrošināšana.

Lai gan ugunsnelaimes mājoklī notiek retāk nekā citi negadījumi, to sekas var būt daudz postošākas un spēj radīt milzīgus finansiālos zaudējumus.

Slēdzot mājokļa apdrošināšanas līgumu, ir svarīgi pievērst uzmanību virknei nosacījumu. Neparedzētu zaudējumu gadījumā tie var būtiski ietekmēt atlīdzību, ko saņemsi.

Kalkulatori

Darba algas kalkulators

Swedbank Finanšu institūts sadarbībā ar Finanšu ministriju izstrādājis kalkulatoru, kas iedzīvotājiem ļauj aprēķināt darbaspēka nodokļu izmaiņu ietekmi uz savu darba algu.

Bērna un vecāku pabalsta kalkulators

Pabalstu kalkulators palīdzēs jaunajiem un topošajiem vecākiem aprēķināt ar bērna gaidīšanu, piedzimšanu un audzināšanu saistītos valsts pabalstus.

Finanšu veselības ceļvedis

Swedbank Finanšu institūts izstrādājis ceļvedi ģimenes finanšu veselības novērtēšanai, kas palīdz vienkopus saskatīt veselīgās un pilnveidojamās jomas, kā arī dod ieteikumus finanšu situācijas uzlabojumiem.

Bezdarbnieka pabalsta kalkulators

Lai palīdzētu saplānot personīgo budžetu darba zaudēšanas gadījumā, esam izstrādājuši bezdarbnieka pabalsta kalkulatoru, kas veic aprēķinus par pabalsta apmēru.

Aptauja

Vai Tu esi ieguldītājs?

Populārākie