Sīkdatņu izmantošanas politika Sīkdatņu izmantošanas politika

Sīkdatņu izmantošanas politika

Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu tehniski atbilstošu tīmekļa vietnes https://blog.swedbank.lv/ darbību, kā arī lai jums atvieglotu mūsu tīmekļa vietnes izmantošanu un sniegtu personalizētu lietotāja pieredzi. Saņemot piekrišanu, mēs izmantosim sīkdatnes, lai uzlabotu mūsu tīmekļa vietnes darbību.

Priekšrocības

Kas ir sīkdatnes?

Sīkdatnes ir mazas burtu un skaitļu datnes, kas tiek lejupielādētas un saglabātas jūsu datorā vai citā ierīcē (piemēram, mobilajā tālrunī, planšetdatorā), un saglabātas jūsu tīmekļa pārlūkā vietnes apmeklējuma laikā. Tās var izmantot, lai sekotu līdzi, kādas lapas vietnē apmeklējat, lai saglabātu jūsu ievadīto informāciju vai atcerētos jūsu izvēles, piemēram, valodas iestatījumus, vietnes pārlūkošanas laikā.

Kādēļ tiek izmantotas sīkdatnes?

Sīkdatnes ir nepieciešamas, lai jūs varētu ērtāk izmantot mūsu mājaslapu, lai mēs varētu iegūt informāciju par to, kā apmeklētāji izmanto mūsu tīmekļa vietni, un lai mēs varētu uzlabot apmeklētājiem piedāvātos pakalpojumus.

Kādu kategoriju sīkdatnes mēs izmantojam?

Mēs izmantojam divas sīkdatņu kategorijas - nepieciešamās un analītiskās sīkdatnes. Lietotāju piekrišanu prasām tikai analītiskajām sīkdatnēm, jo nepieciešamās sīkdatnes nodrošina šis vietnes darbību. Attiecīgi jūs varat piekrist vai noraidīt tikai analītiskās sīkdatnes. Piekrītot šai kategorijai, jūs sniedzat piekrišanu visām šīs kategorijas sīkdatnēm (skatiet detalizētu sīkdatņu sarakstu zemāk). Jūs jebkurā brīdī varat mainīt savas izvēles un atteikties no sīkdatnēm.

  • Nepieciešamās sīkdatnes

Nepieciešamās sīkdatnes ir būtiskas un tās jums ļauj piekļūt dažādām Swedbank blog tīmekļa vietnes daļām. Šīs sīkdatnes tiek saglabātas jūsu datorā, viedtālrunī, planšetdatorā vai citā ierīcē vietnes apmeklējuma un pārlūkošanas laikā vai noteiktā laika periodā. Tās tiek iestatītas, reaģējot uz jūsu darbībām, kas ir uzskatāmas par pakalpojuma pieprasīšanu, piemēram, privātuma preferenču iestatīšana, pierakstīšanās vai veidlapu aizpildīšana. Šīs sīkdatnes ir nepieciešamas tīmekļa vietnes darbībai, tāpēc tās nevar izslēgt. Sakarā ar to lietotāja piekrišana šai sīkdatņu kategorijai netiek prasīta.

  • Analītiskās sīkdatnes

Analītiskās sīkdatnes ļauj uzskaitīt apmeklējumu skaitu un avotus, lai mēs varētu izmērīt un uzlabot savas tīmekļa vietnes darbību. Tās mums palīdz saprast, kuras lapas ir visiecienītākās un kuras tiek izmantotas visretāk, kā arī to, kā apmeklētāji pārvietojas mūsu vietnē. Ja atteiksieties no šo sīkdatņu izmantošanas, jūsu apmeklējums netiks iekļauts mūsu statistikā.

Kā mēs izmantojam sīkdatnes Swedbank bloga mājaslapā?

Mūsu blog mājaslapas vidē tiek izmantotas sīkdatnes, kas tīmekļa pārlūkam ļauj atšķirt dažādus lietotājus. Šīs sīkdatnes satur jūsu personalizētos pārlūkošanas datus un tās tiek glabātas jūsu ierīcē, kamēr apmeklējat kādu no Swedbank bloga lapām. Pēc lapas aizvēršanas sīkdatnes tiek izdzēstas. Bloga lietošanai ir vajadzīgas "nepieciešamās" sīkdatnes.

Gadījumos, kad apstrādājam personas datus, izmantojot sīkdatnes, mēs rīkojamies atbilstoši Swedbank Personas datu apstrādes principiem.

Ko nozīmē piekrišana sīkdatnēm?

Mēs izmantojam dažāda veida sīkdatnes, kas tiek izvietotas pēc noklusējuma (piemēram, "nepieciešamās" sīkdatnes), taču par atsevišķām sīkdatnēm, kas tiek izmantotas analītiskiem mērķiem, mēs prasām jūsu piekrišanu. Sniedzot piekrišanu sīkdatņu joslā, kas tiek parādīta, kad apmeklējat tīmekļa vietni, jūs izvēlaties, vai atļaujat izmantot noteiktas sīkdatņu kategorijas.

Attiecībā uz "nepieciešamajām" sīkdatnēm lietotāja piekrišana netiek prasīta, jo šīs sīkdatnes nodrošina pilnīgu un nepārtrauktu blog.swedbank.lv tīmekļa vietnes satura attēlošanu, lai jūs varētu saņemt atbilstošu digitālās pārlūkošanas un tiešsaistes lietošanas pieredzi.

Kas notiek, ja noraidāt sīkdatnes?

Ja nevēlaties, lai jūsu ierīcē tiktu izmantotas sīkdatnes, jūs varat pārvaldīt sīkdatņu izvēles vai noraidīt sīkdatnes. Ņemiet vērā, ka šādas izmaiņas/izvēle var ietekmēt tīmekļa vietnes funkcionalitāti un tā dēļ jums var nebūt iespējams izmantot mūsu tiešsaistes pakalpojumus pilnībā.

Kā atcelt sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē?

Sīkdatņu izvēles mūsu tīmekļa vietnē varat pārvaldīt šeit. Ja vēlaties, papildus varat mainīt savus tīmekļa pārlūka iestatījumus vai izdzēst sīkdatnes sava tīmekļa pārlūka iestatījumos. Ņemiet vērā, ka, bloķējot vai izdzēšot sīkdatnes, blogs nedarbosies. Tas var arī ietekmēt pārējās tīmekļa vietnes darbību un izskatu.

Sīkdatņu pārvaldīšana dažādos tīmekļa pārlūkos:

Sīkdatņu izvēles mainīšana vai atteikšanās no sīkdatnēm

Jebkurā brīdī varat mainīt to, kādas sīkdatnes ļaujat mums izmantot, vai atteikties no sīkdatņu izmantošanas. Jūs varat atteikties no visām sīkdatnēm, izņemot "nepieciešamās".

Sīkdatņu saraksts

Nepieciešamās sīkdatnes

Sīkdatnes nosaukums

Sīkdatnes apraksts

Sīkdatnes ilgums

session_id

Izmanto, lai glabātu informāciju par jūsu sesiju.

Pēc sesijas

COOKIE_CONSENT

Izmanto, lai atcerētos lietotāja sīkdatņu izvēli.

1 gads

Analītiskās sīkdatnes

Sīkdatnes nosaukums

Sīkdatnes apraksts

Sīkdatnes ilgums

s_cc

Adobe Site Catalyst sīkdatne, kas nosaka, vai pārlūkprogrammā ir iespējotas sīkdatnes.

Pēc sesijas

AMCVS

Šo sīkdatni izmanto, lai identificētu unikālu lietotāju.

Pēc sesijas

AMCV

Šo sīkdatni izmanto, lai identificētu unikālu lietotāju.

 1 gads