Atvērto durvju diena "Somu Mājā" jau 14. oktobrī

Ja esi ceļā uz sapni par savu mājokli, aicinām apmeklēt atvērto durvju dienu "Somu Mājā" – ilgtspējīgā, Latvijā ražotā koka karkasa privātmājā.

  • Kad? 14. oktobrī

  • Cikos? 11.00–15.00

  • Kur? Jaunmārupē

Atvērto durvju dienā Tev būs iespēja klātienē:

  • Izstaigāt un apskatīt pabeigtu mājas projektu
  • Iepazīties ar Somu mājas piedāvāto projektu daudzveidību
  • Noskaidrot sevi interesējošus jautājumus pie Somu mājas pārstāvjiem
  • Saņemt Swedbank finanšu konsultācijas
  • Saņemt praktiskus padomus un ieteikumus no Swedbank būveksperta

Kāda ir "Somu Māja"? 

Tā var būt ļoti dažāda. Ikviens no mūsu klientiem vēlas pats savu, unikālu māju. Un mēs spējam piedāvāt patiesi personalizētus risinājumus, kas vienmēr tiek projektēti atbilstoši zemesgabalam. Plānojot māju atbilstoši savām iecerēm, ir vienkārši iekļauties arī budžeta rāmjos.

Ilgtspējīgas mājas jēdziens sevī ietver plānošanas un būvniecības augstākos standartus, radot efektīvus risinājumus lokālās un globālās vides, ēkas lietotāja veselības un apkārtējās sabiedrības labklājības jautājumos. 

"Somu Māja" ir Latvijas kompānija, kuras stāsts sākās 2000.gadā ar mērķi būvēt ilgtspējīgas privātmājas ģimenēm, uzņemoties pilnu būvniecības ciklu.

"Somu Māja" lauž stereotipu par šķietami sarežģīto mājas būvniecības procesu, piedāvājot kompaktu un niansēti pārdomātu rūpnieciski ražotu koka karkasa jeb paneļu māju tehnisko risinājumu un darbu izpildes apvienojumu, kas maksimāli vienkāršo un paātrina būvniecības procesu.

Tiek nodrošināta pilna servisa apkalpošana – sadarbība ar profesionālu arhitektu, konsultēšana dokumentu sagatavošanas un kreditēšanas jautājumos, kā arī profesionāla pilna cikla būvniecība – "Somu Māja" klientiem apliecinās, ka privātmājas celtniecība ir aizraujoša, auglīga un patīkama ilgtermiņa investīcija.

Vairāk par "Somu Māja" projektiem uzzini šeit.

Vai Tevi interesē iespēja klātienē apmeklēt "Somu Māju"?

Jā, došos uz Atvērto durvju dienu 14. oktobrī
69%
Jā, bet šoreiz netikšu
31%