21. jūn, 2019

Video: Uzņēmēju pieredzes dienas noslēgušās - paldies dalībniekiem!

Jau otro gadu visā Latvijā tika organizētas Uzņēmēju pieredzes dienas  ar mērķi veicināt savstarpēju zināšanu apmaiņu Latvijas biznesa izaugsmei. Šogad iniciatīvas dalībnieku skaits pārsniedzis 220 uzņēmumus, kas ir trīs reižu vairāk kā pirmajā iniciatīvas gadā pagājušogad.  Paldies visiem drosmīgajiem uzņēmējiem, kas iesaistījās, dalījās savā pieredzē, uzņēma citus un bija gatavi mācīties no citu uzņēmēju pieredzēm! Ceram, ka gūtā pieredze palīdzēs uzņēmējdarbības attīstībā un iedvesmos jauniem soļiem biznesā!

Uzņēmēju pieredzes dienu ietvaros katru dienu Swedbank Latvia Facebook kontā tiešraidē notika izglītojošas un iedvesmojošas lekcijas uzņēmējiem, kurās eksperti dalījās ar savām zināšanām par uzņēmējiem vērtīgām tēmām. Facebook kontā joprojām pieejami video ieraksti!

 

Uzņēmēju pieredzes dienu digitālo pieteikšanās platformu nodrošina Swedbank sadarbībā ar iniciatīvas partneriem — Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru (LTRK) un valsts attīstības finanšu institūciju ALTUM. Uz tikšanos nākamgad!