15min ar Swedbank Private Banking |77| Jānis Taukačs par nodokļiem |20.10.2023.

Kas investoriem jāzina par nodokļiem? "15min ar Swedbank Private Banking" viesojas nodokļu eksperts un "Tax Stories" podkāsta autors, Jānis Taukačs.

Šoreiz praktiska un noderīga epizode par nodokļiem ar Jāni Taukaču, kura vārds nodokļu jomā komentārus neprasa - viņš ir viens no zinošākajiem un pieredzes bagātākajiem nodokļu jomas ekspertiem Latvijā, kurš nozarē ir jau 30 gadus.
Jānis ir Sorainen partneris, zvērināts advokāts un bijis klāt liela mēroga nodokļu jomas projektos, publicējis rakstus, blogus un ir arī nodokļu jomas podkāsta “Tax Stories” autors un vadītājs.

Šoreiz "15min ar Swedbank Private Banking" podkāstā Astra Šepa iztaujā Jāni par tīri praktiskām lietām, kas jāzina investoriem.

Kurā brīdī vispār jāsāk maksāt nodokļi no ieguldījumiem un kādi nodokļu veidi ir dažādās situācijās? Kā ar nodokļu atvieglojumiem 3. pensiju līmenī un Swedbank privātajā portfelī? Ko darīt, ja esi citas valsts rezidents? Kas jāzina, ieguldot nekustamajā īpašumā? Kas jāņem vērā, ja izmanto ārzemju brokera pakalpojumus? Kādi nodokļu atvieglojumi pieejami jaunuzņēmumiem? Galu galā, kas par nodokļiem jāzina kriptovalūtu investoriem un kurā brīdī jālūko pēc grāmatveža padoma?

Ceram, ka šī epizode noderēs gan pieredzējušiem investoriem, gan tiem, kas tikai sāk savu ieguldījumu ceļu!

Piedāvājam Jums iespēju katru piektdienu noklausīties Swedbank Private Banking podkāsta epizodes, kurās diskutējam par aktuālākajām tēmām ieguldījumu jomā un apspriežam karstākos jaunumus finanšu tirgos. 
Seko mūsu podkāstam SpotifyApple podcastsGoogle podcasts vai Podbean, lai nepalaistu garām jaunākās epizodes!

Aptauja

Kura, tavuprāt, ir tavas finanšu veselības vājākā vieta?