Podkāsti & video Podkāsti & video

Podkāsti & video

Baudot silto vasaras sauli un rāmos vakarus, iespējams, arī Tev prātā ir iešāvusies doma par savu vasaras mājiņu.

Šoreiz podkāstā tiekamies ar AS “KRASO GROUP” padomes priekšsēdētāju Kristianu Gabaliņu, lai parunātu tendences un dažādus praktiskus jautājumus par un ap mājoklim piemērotāko krāsu izvēli.

Šoreiz "Mājokļu sarunās" tiekamies ar Edīti Dirnēnu, Swedbank vadošo nekustamā īpašuma vērtētāju. Kopā noskaidrosim, kā īsti tiek noteikta īpašumu vērtība un kā tas var ietekmēt aizņemšanās iespējas.

Lai pārrunātu šī brīža tendences un izaicinājumus būvniecības jomā, šajā podkāsta epizodē tiekamies ar Swedbank būvekspertu Ralfu Rohtlu.

Tieši ALTUM atbalsts daudzām ģimenēm ir nodrošinājis iespēju iegādāties savu mājokli, un nesen kā programma ir paplašināta, lai veicinātu mājokļu iegādi un būvniecību tieši reģionos.

Šoreiz sarunā ar Swedbank galveno ekonomisti Līvu Zorgenfreiju pievēršamies mājokļu pieejamībai un, protams, arī prognozēm par Euribor likmes kritumu.

Kā pēdējā gada laikā mainījies pieprasījums pēc saules paneļiem un ar ko jārēķinās iedzīvotājiem, kuri vēl tikai plāno uzstādīt paneļus?

Šoreiz Swedbank podkāstā "Mājokļu sarunas" viesojas Egita Bairamova, Instagram profila @mansremonts satura radītāja, lai pastāstītu vairāk par savu aizraušanos ar mājokļu remontu un atjaunošanu.

Šajā podkāsta epizodē pievērsīsimies ļoti praktiskai tēmai – mājoklim piemērotākā siltumsūkņa izvēlei. Vairāk par dažādiem siltumsūkņu veidiem un to ieguvumiem pastāstīs SIA “AirWave” inženieris Māris Bareika.

Aptauja

Vai zini, kur atrodas Tavs pensiju 2.līmenis?