Podkāsti & video Podkāsti & video

Podkāsti & video

Šoreiz sarunā ar Swedbank galveno ekonomisti Līvu Zorgenfreiju pievēršamies mājokļu pieejamībai un, protams, arī prognozēm par Euribor likmes kritumu.

Kā pēdējā gada laikā mainījies pieprasījums pēc saules paneļiem un ar ko jārēķinās iedzīvotājiem, kuri vēl tikai plāno uzstādīt paneļus?

Lai pārrunātu šī brīža tendences un izaicinājumus būvniecības jomā, šajā podkāsta epizodē tiekamies ar Swedbank būvekspertu Ralfu Rohtlu.

Šoreiz Swedbank podkāstā "Mājokļu sarunas" viesojas Egita Bairamova, Instagram profila @mansremonts satura radītāja, lai pastāstītu vairāk par savu aizraušanos ar mājokļu remontu un atjaunošanu.

Šajā podkāsta epizodē pievērsīsimies ļoti praktiskai tēmai – mājoklim piemērotākā siltumsūkņa izvēlei. Vairāk par dažādiem siltumsūkņu veidiem un to ieguvumiem pastāstīs SIA “AirWave” inženieris Māris Bareika.

Par ko noteikti jāpadomā, ja šogad iecerēts atsvaidzināt vai no jauna iekārtot mājokli? Tiekamies ar interjera dizaineri Zani Paegli, lai pārrunātu paliekošās un arī aizejošās interjera dizaina tendences.

“Meža mājiņas” stāsts, kurā pagātne pārtop par tagadni un nākotni, jeb citiem vārdiem sakot – kā dot otru elpu mājoklim ar vēsturi.

Kā gada aukstākajā periodā varam samazināt izmaksas par patērēto elektrību, ūdeni un siltumenerģiju? Par to šajā epizodē runāsim ar Elektrum ekspertu Tomu Lāci.

Ko ir vērts apdrošināt, ja uzņemies lielākas kredītsaistības? Par to šajā podkāsta epizodē runāsim ar Swedbank apdrošināšanas jomas ekspertēm Lindu Rostoku un Lanu Ratnieci.

Aptauja

Kura, tavuprāt, ir tavas finanšu veselības vājākā vieta?