VIDEO: Kādus jautājumus uzdot auto salonā?

Kopā ar influenceriem devāmies pie mūsu partneriem uz auto saloniem, lai uzdotu dažādus izaicinošus jautājumus par piemērotākā braucamrīka izvēli. Skaties video un noskaidro, kā viņiem veiksies ar atbildēm!

Dodoties uz auto salonu, tev nav jābūt auto ekspertam vai pārliecībai, tieši kādu mašīnu vēlies iegādāties. Tu vari vienkārši atnākt ciemos, uzdot interesējošos jautājumus un pat iegulties automašīnas bagāžniekā, ja tā vēlies –muļķīgu vai nepareizu jautājumu nav. Auto salonu darbinieki vienmēr ir gatavi tev palīdzēt, lai rezultātā tu nonāktu pie sev vispiemērotākā auto. Par to pārliecinājāmies arī kopā ar vairākiem influenceriem, kuriem devām uzdevumu doties uz mūsu partneru auto saloniem, lai to darbiniekiem uzdotu pēc iespējas āķīgākus jautājumus.

Dace Buša (@dace.busa) ciemojas pie Moller Auto

“Tas, kā es parasti izvēlos mašīnas, ir pēc krāsas. Tu varētu man parādīt kādu mašīnu, kas man varētu piestāvēt,” – tā influencere Dace Buša sāk savu ceļojumu auto salonā, iztaujājot auto salona darbinieku. Dace vēlas noskaidrot arī citus svarīgus jautājumus – piemēram, kurā mašīnā vislabāk būtu skaļi dziedāt līdzi Teilores Sviftas dziesmām, un to, kā salonā mainīt krāsiņas. :)

Dāvis (@daavishugo) dodas pie Skandi Motors

Dāvis uzdos jautājumus, kuri, ļoti iespējams, vēl nebija izskanējuši Skandi Motors salona telpās. :)  Kopā lauzām stereotipus un nolikām komforta robežu citur. 

Ingus Rutulis (@ingus_r) iztaujā Moller Auto pārstāvjus

Viss sākas ar domu. Gandrīz ikviens kaut reizi ir sapņojis par jaunu auto. Bet, lai sapņi materializētos, tie vispirms ir jāvizualizē savā galvā. To vislabāk var izdarīt, aizbraucot uz salonu, pasēžot pie stūres savam sapņu auto un sev pasakot - “pēc dažiem mēnešiem vai gadiem tas būs mans!”