14. septembris – Atvērto durvju diena YIT LATVIJA daudzdzīvokļu namā "Grafīts"

Ja esi ceļā uz sapņu mājokli un vēlies iepazīt jauno YIT LATVIJA daudzdzīvokļu namu "Grafīts" Bieriņos, jau 14. septembrī gaidīsim Tevi Atvērto durvju dienā.

Kad? 14. septembrī

Cikos? plkst.10.00–16.00

Kur? Liepājas iela 37c, Bieriņi, Rīga

Pasākuma laikā Tev būs iespēja:

  • Pieejamo dzīvokļu un teritorijas apskate individuāli vai kopā ar YIT pārstāvi
  • Swedbank speciālistu konsultācijas*
  • Padomi virtuves pasūtīšanai, materiālu izvēle un dizaina piemeklēšana kopā ar Arens komandu
  • Pasākuma apmeklētājiem izdevīgāka dzīvokļa iegādes cena – īpašais piedāvājums dažādu tipu dzīvokļiem (ieguvums līdz 10 000 EUR).

*Ar Swedbank īpašo piedāvājumu A klases mājokļa iegādei vari iepazīties jau tagad.

Pasākuma laikā būsim padomājuši arī par vietu nelielai atelpai un pārdomām par redzēto, kur būs pieejamas uzkodas un dzērieni. 

  • Reģistrējies pasākumam ŠEIT

Par projektu "Grafīts" 

Vienā no Rīgas zaļākajām un klusākajām savrupmāju apkaimēm, pavisam netālu no Āgenskalna – Bieriņos – tapis jauns projekts ar nosaukumu “Grafīts”. Svaiga gaisa piepildītā miera oāze Bieriņi robežojas ar Pleskodāles, Āgenskalna, Torņakalna un Atgāzenes apkaimēm un Mārupes pagastu. Lakonisko, tomēr poētisko nosaukumu projekts guvis, iedvesmojoties no ēkas fasādes, – eleganti tumšpelēki toņi, mierīga un vienkārša arhitektūra.

Kā ar zīmuli uzskicēta māju sajūta, kuru ar dzīvespriecīgu saturu pavisam drīz piepildīs tās iedzīvotāji.

“Grafītam” piemīt visas YIT projektiem raksturīgās kvalitātes – pārdomāti un ergonomiski plānojumi, augstas klases apdares materiāli, energoefektīvi risinājumi, ērtas autostāvvietas, labiekārtots pagalms. Četrstāvīgajā “Grafītā” divās kāpņu telpās, kas aprīkotas ar liftiem, pieejami 72 divu, trīs un četristabu dzīvokļi, daļai ar iebūvētu un praktisku skapja telpu. Noteiktos dzīvokļu plānojumos pieejamas divas pilnībā labiekārtotas vannas istabas – ar dušu un vannu. Katram dzīvoklim ir savs balkons, kas ļauj pilnībā izbaudīt zaļās apkaimes priekšrocības un vienlaikus rada privātmājas sajūtu. Iegādei plašs piedāvājums gan dažādu izmēru noliktavas telpām, gan auto novietnes pagalmā un pazemes stāvā.

Ēkas energopatēriņš sasniedz A energoefektivitātes klasi, kas nozīmē, ka nepieciešams mazāks enerģijas daudzums, lai telpās sasniegtu nepieciešamo komforta līmeni. Vienlaikus, izmantojot rekuperācijas sistēmu, būs sasniegts mazāks kopējo energoresursu patēriņš siltuma ražošanai, kas rezultēsies mazākos izdevumos iedzīvotājiem un augstākā ēkas komforta klasē. Ēkai paredzēta lokālā gāzes apkure ar individuālu siltuma uzskaiti un radiatori ar termoregulatoriem. Tāpat individuāli tiks uzskaitīts gan aukstā un karstā ūdens, gan elektrības patēriņš.

Vairāk par projektu uzzini šeit.

Vai vēlies apskatīt jauno projektu "Grafīts"?

Jā, apmeklēšu Atvērto durvju dienu
57%
Labprāt, bet šoreiz netikšu
14%
Mani vairāk interesē citi projekti
29%