Atvērto durvju diena HEPSOR premium klases projektā “Nameja Rezidence” 1. augustā

Ja esi ceļā uz savu sapņu mājokli, kur pavasarī aiz loga zied sakuras un ik vakaru var vērot saulrietu, apmeklē atvērto durvju dienu Hepsor premium klases projektā “Nameja Rezidence” 1. augustā.

Kad? 1.08.

Cikos? 14.00-20.00

Kur? Raņķa dambis 5, Rīga

Tev būs iespēja: 

  • Klātienē apskatīt projektā pieejamos dzīvokļus
  • Apskatīt Demo dzīvokli ar lielisku un mājīgu interjeru, kas radīts sadarbībā ar “Wall To Wall dizains” studiju
  • Saņemt Hepsor īpašo piedāvājumu: Iegādājoties 3 istabu dzīvokli “Nameja Rezidence” dāvanā virtuves un kondicioniera izbūve 16 000 EUR vērtībā (vai apmērā) un apmaksāta valsts nodeva īpašuma reģistrācijai zemesgrāmatā
  • Saņemt noderīgu informāciju par mājokļa iegādes iespējām no Swedbank finanšu konsultantiem
  • Tikties klātienē ar “Wall To Wall dizains” interjera dizainerēm, lai uzzinātu vairāk par sava jaunā dzīvokļa labāko iekārtojumu

Ar Swedbank īpašo piedāvājumu A klases mājokļa iegādei vari iepazīties jau tagad!

Būsim padomājuši arī par vietu nelielai atelpai, kur baudīt skaistu skatu un atvēsinošus dzērienus!

Reģistrējies pasākumam šeit

Par “Nameja Rezidence”

Jaunais projekts atrodas Raņķa dambī 5, ar skatu uz pavasarī ziedošajām skaistajām sakurām, īsas pastaigas attālumā no Daugavas promenādes un Vecpilsētas, Latvijas Nacionālās bibliotēkas un Uzvaras parka.

Jau tagad interesentiem ir iespēja izvēlēties savu sapņu mājokli, to rezervēt un iegādāties. Lai klientiem sniegtu priekštatu par to, kāda ir šī projekta sajūta un mājokļu piedāvājums, “Hepsor” ir atklājis “Nameja Rezidences” demo dzīvokli apskatei. Interjers paraugdzīvoklī radīts lieliskā sadarbībā ar interjera dizaina studiju “Wall To Wall dizains”. Savukārt par ēkas interjera dizaina risinājumiem rūpējas Londonā praktizējoša dizainere Elīna Jukuma. Īpašs uzsvars interjera risinājumos ir balstīts uz harmoniju un mājas atmosfēras radīšanu. Ir izvēlēti neitrāli toņi, kas pilsētas vidē esošajā mājoklī ienes īpašu mājīgumu un mieru.

Jauno projektu raksturo augstas A+ klases energoefektivitātes mājokļi, kas balstīti kvalitātē un komfortā, ļaujot baudīt īpašu atmosfēru un piederību Āgenskalna apkaimei. Jaunajiem mājokļiem ir funkcionāli un ērti plānojumi, plaši logi īpaši patīkams skats paveras no augstāko stāvu mājokļiem, vērojot galvaspilsētas saullēktus un saulrietus. Lielākajai daļai dzīvokļu ir lodžijas vai terase. Iedzīvotāju ērtībām ir pieejamas 29 autostāvvietas, no kuram 11 ir pazemes stāvvietas un 18 virszemes. Sagatavota infrastruktūra elektroauto uzlādes staciju uzstādīšanai, 38 mantu noliktavas apsildītā pagrabstāvā, kā arī velo un bērnu ratiņu novietnes.

“Hepsor“ ir viens no lielākajiem un visstraujāk augošajiem nekustamā īpašuma attīstītājiem Igaunijā, turklāt jau septiņus gadus darbojas arī Latvijā. Projekta ģenerāluzņēmējs “Mitt&Perlebach“ ir novērtēts un pieredzes bagāts būvniecības uzņēmums, kas specializējas uz daudzdzīvokļu ēku, noliktavu, ražošanas un tirdzniecības telpu būvniecībā. Vairāk informācijas par projektu šeit.

Vai vēlies apskatīt jauno projektu "Nameja Rezidence"?

Jā, apmeklēšu atvērto durvju dienu 1. augustā
75%
Labprāt, bet šoreiz netikšu
17%
Mani vairāk interesē citi projekti
8%