Naudas Jauda |SPECIĀLIZLAIDUMS| vai jaunieši iegulda?

Nauda nav viss, bet visam vajag naudu.
Kāda ir gudra pieeja naudas lietām un kāda tai nozīme dažādās dzīves situācijās, klausies Swedbank podkāstā Naudas Jauda!

Šoreiz Naudas Jaudas speciālizlaidumā pie Swedbank Privātpersonu pārvaldes vadītājas un ieguldījumu entuziastes Karīnas Kulbergas viesojas divi īpaši viesi - Swedbank Private Banking investīciju jomas vadītājs un "15min ar Private Banking" podkāsta līdzautors Mārtiņš Purgailis, un Banku Augstskolas studente - apņēmīga, zinātkāra un gudra jauna profesionāle, Laura Kristiāna Šamanova, kura kopā ar kursabiedriem veikusi lietišķo pētījumu par Jauniešu risku toleranci ieguldījumu jomā.

Laura uzrunāja Karīnu par savu augstskolas pētījumu un tā kā ieguldījumi ir Karīnas sirdslieta un viņa pati atceras studiju laiku, kad rakstīja maģistra darbu par šo tēmu, pētījuma intervija kļuva par pamatu jaunai, foršai draudzībai un vēlmei parunāt par ieguldījumiem arī publiski.

Kā jaunieši skatās uz ieguldījuma riskiem, vai ir gatavi mesties iekšā nezināmajā vai tomēr ir piesardzīgāki, nekā varētu šķist? Skaties jaunāko Naudas Jaudas epizodi Spotify vai Youtube.

 

Aptauja

Kura, tavuprāt, ir tavas finanšu veselības vājākā vieta?