"Pa ceļam biznesā" ar Artūru Krūzi

Swedbank podkāstā "Pa Ceļam Biznesā" dalāmies ar uzņēmēju pieredzi, ekspertu zināšanām un vērtīgiem rīkiem, kas tev noderēs biznesā. Seko mūsu podkāstam sev ērtākajā platformā, lai nepalaistu garām jaunumus!

Pa ceļam biznesā ar Artūru Krūzi, uzņēmuma “Magebit” līdzdibinātāju, kas sniedz e-komercijas IT pakalpojumus ne vien uzņēmumiem Latvijā, bet arī Amerikā, Lielbritānijā, Austrālijā un citviet pasaulē.

Artūram patīk programmēt. Un tik pat labi viņam padodas arī sava IT uzņēmuma vadīšana, ko izveidojis kopā ar draugu Kristapu Rjabovu uzreiz pēc skolas beigšanas. Pirmo darbinieku piesaiste likusi izkāpt no komforta zonas, bet nepilnu 10 gadu laikā “Magebit” attīstījies līdz 110 cilvēku lielai komandai. Sākumā, ārvalstu klientu piesaistei, paši radījuši programmatūru, kas automātiski atrod nepilnības potenciālo klientu mājas lapās un izsūta personalizētus sadarbības piedāvājumus. Par uzņēmuma lielāko vērtību Artūrs sauc izcilu reputāciju, kas nozīmē atrast atbilstošus risinājumus jebkura uzņēmuma standartiem, iekšējai kultūrai un gaidām.

“Magebit” pieredze ar krāpnieku veidotu viltus uzņēmumu varētu palīdzēt izvairīties no rūgtas pieredzes citiem. Savukārt, Artūra ekspertīze e-komercijā un šobrīd tik ļoti populārajā mākslīgā intelekta tēmā varētu sniegt jaunas idejas ikvienam.

Parunāsim ar Artūra pieredzi!

Aptauja

Kura, tavuprāt, ir tavas finanšu veselības vājākā vieta?