Pa ceļam biznesā ar Kasparu Alksni, Grīziņkalna ceptuves “Čau” radītāju.
Kaspars ir liels picu cienītājs un gatavojis picu vēl ilgi pirms “Čau” ceptuve bija izveidota. Ceptuves “Čau” koncepta pamatā ir pārliecība, ka kvalitatīvu maltīti spēj sniegt nedaudz piemirstie un līdz galam neizmantotie pašmāju produkti, un no tā nav jābaidās, jo vietējam patērētājam šīs garšas ir viegli saprotamas. Ceptuves darba laiks drosmīgi un netipiski Latvijas tirgum ir sadalīts pa sezonām, turklāt apmeklētājiem ceptuve pieejama 3 dienas nedēļā, bet tāpat cilvēki gaida rindā, lai tiktu pie kvalitatīvajām ČAU picām, tīteņiem un citiem gardumiem.
Kaspars šo biznesu ir uzbūvējis kopā ar savu draugu Kristapu, lai viņi varētu izveidot tādu vidi, kā paši vēlas. Un ieteiktu citiem uzņēmējiem biznesā domāt ne tikai par peļņu, bet arī par pievienoto vērtību - kā piemēram, sabiedrībā svarīgu jautājumu risināšana vai apkārtējās vides uzlabošana. Tādu biznesu vadīt ir patiess gandarījums.
Parunāsim par Kaspara pieredzi!