Pa Ceļam Biznesā - Saruna par anša pieredzi biznesā

Swedbank podkāstā "Pa Ceļam Biznesā" dalāmies ar uzņēmēju pieredzi, ekspertu zināšanām un vērtīgiem rīkiem, kas tev noderēs biznesā. Seko mūsu podkāstam sev ērtākajā platformā, lai nepalaistu garām jaunumus!

Ansis Kolmanis - plašāk zināms kā ansis (ar mazo a) - ir viens no pazīstamākajiem un godalgotākajiem pašmāju hip-hop māksliniekiem, kas līdz šim izdevis jau 5 studijas albumus un turpina pulcēt aizvien plašāku auditoriju gan Latvijas lielākajos mūzikas festivālos, gan izpārdotos solokoncertos.

Kopš 2020. gada divas reizes gadā tiek veidots merch ar anša un “Netīrās Cilpas” simboliku, ietverot tādus produktus kā bīnijus, kreklus u.c. veida apģērbu. Lai uzturētu ciešākas attiecības ar saviem faniem, aptuveni reizi mēnesī ansis raksta e-vēstuli, kuru saņem aptuveni 3 tūkstoši lasītāju.

Mūzikas industrija ir specifiska biznesa niša. Šajā sarunā ar ansi runāsim par mūziku kā peļņas avotu, platformām, kuras ansis izmanto, lai uzturētu attiecības ar savu “klientu” jeb fanu bāzi. anša skatījums un pieeja biznesam būs noderīga jebkuram Latvijas mazajam uzņēmējam.