Pa Ceļam Biznesā - Saruna ar Beāti Korti-Vītolu, vintage apģērbu veikala "Northern Grip" īpašnieci

Swedbank podkāstā "Pa Ceļam Biznesā" dalāmies ar uzņēmēju pieredzi, ekspertu zināšanām un vērtīgiem rīkiem, kas tev noderēs biznesā. Seko mūsu podkāstam sev ērtākajā platformā, lai nepalaistu garām jaunumus!

Beātes ceļš uzņēmējdarbībā bijis nejaušs un pakāpenisks. Bizness radies no pašas hobija un mīlestības pret apģērbu. Šobrīd komandu pārsvarā veido draugi, domubiedri un cilvēki, kurus vieno kopīgas vērtības. Uzņēmuma pirmie klienti bijuši tālu aiz Latvijas robežām- ASV, Japāna, Rietumeiropas valstis- ko nodrošinājusi mērķtiecīga un pārdomāta stratēģija tirdzniecībai internetā.

Pirmais klātienes veikals Rīgā, Miera ielā devis iespēju savu klientu loku satikt arī klātienē, iepazīt un pārliecināties, ka arī Rīgā gaumīgu cilvēku netrūkst. Nu jau ir atvērts otrs veikals un pasākumu vieta/ bārs Barona ielā, kur ne tikai atrast gaumīgu apģērbu, bet arī iemalkot kādu dzērienu vai noklausīties saistošu lekciju vai koncertu. Šobrīd uzņēmuma komanda gatavojas arī trešā veikala atvēršanai 31. oktobrī Galerijā Centrs, Audēju ielā 16, Rīgā. 

Aicinām sekot līdzi jaunākajiem pasākumiem Northern Grip Facebook lapā un izvēlēties sev tīkamāko! Tāpat drīzumā gaidāmi arī citi uzņēmuma jaunumi!

  • Kā notiek vintage apģērbu medības?

  • Kā veiksmīgi pārdot internetā Etsy, Asos, Grailed, Depop un citās platformās?

  • Kas ir lielākā izdevumu pozīcija starptautiskajā e-komercijā, ar ko būtu neizbēgami jārēķinās?

Parunāsim par Beātes pieredzi!