Pa Ceļam Biznesā - Saruna ar Rimantu Liepiņu par Stirnu buku

Swedbank podkāstā "Pa Ceļam Biznesā" dalāmies ar uzņēmēju pieredzi, ekspertu zināšanām un vērtīgiem rīkiem, kas tev noderēs biznesā. Seko mūsu podkāstam sev ērtākajā platformā, lai nepalaistu garām jaunumus!

Rimants Liepiņš - taku skriešanas seriāla "Stirnu buks" organizators jau 10 gadus. Mīl mežus, mīl visu latvisko, sportiskās aktivitātes un spēj iekustināt tūkstošiem dīvānā sēdētāju. Taku skrējējus sauc par "Stirnu bukiem" un perfekti pārzina savu komūnu, jo pats ir viens no viņiem. Īsti nejūtas kā uznņēmējs, bet patiesībā jau ir priekšnieks pats sev.

Taku skriešanas kustībā aktīvi iesaista arī skolu jauniešus un, aizvedot skrējējus uz attālākiem Latvijas nostūriem, palīdz augt arī mazajiem biznesiem reģionos. Biznesā nepārtraukti balansē starp efektivitāti un to, lai stirnu buki būtu laimīgi. Šajā epizodē runājam par "Stirnu buka" komūnu, jo daudzi uzņēmēji sapņo par tik lielu un lojālu klientu bāzi.

Apspriežam tehnoloģijas, kas masu pasākumos palīdz veidot efektīvus procesus un pozitīvu lietotāju pieredzi. Runājam arī par cilvēkiem un partneriem, kas šo visu nodrošina, par biznesa modeli un nākotnes plāniem.

Aptauja

Kura, tavuprāt, ir tavas finanšu veselības vājākā vieta?