15min ar Swedbank Private Banking podkāsts - saruna ar Lauri Lietavieti

“Time in the market beats timing the market” – zelta frāze pēc kuras savā ieguldījumu portfelī vadās Lauris Lietavietis, Oxylabs.io globālās pārdošanas komandas vadītājs un viens no BADideas.fund investoriem.

Lauris savu pieredzi ieguldījumos sācis, izmantojot tehnoloģiju uzņēmumos populāro darbinieku akciju opciju iespēju un savu portfeli veido racionāli un sabalansēti, ievērojot aktīvu dažādību.

Kāpēc viņam tā patīk fondi, ko domā par individuālu akciju iegādi, pasaules un Baltijas tirgu un kādas priekšrocības saskata pasīvā ieguldīšanā? Kādu pieeju Lauris iesaka tiem, kuri tikai sāk un kādi bijuši interesantākie momenti ieguldījumos līdz šim?

Klausies Swedbank Private Banking vadītājas Astras Šepas sarunu ar Lauri Lietavieti jaunākajā “15min ar Swedbank Private Banking” 69. epizodē Spotify, Apple Podcasts vai Google Podcasts 

Piedāvājam Jums iespēju katru piektdienu noklausīties Swedbank Private Banking podkāsta epizodes, kurās diskutējam par aktuālākajām tēmām ieguldījumu jomā un apspriežam karstākos jaunumus finanšu tirgos. 
Seko mūsu podkāstam Spotify, Apple podcasts, Google podcasts vai Podbean, lai nepalaistu garām jaunākās epizodes!