15min ar Swedbank Private Banking podkāsts - Artūrs Krūze

Artūrs Krūze, kurš līdzdibinājis "Magebit", ir viens no Latvijas tehnoloģiju uzņēmumu veiksmes stāstu autoriem, kā arī ir aktīvs BADideas.fund investors.

Ar Artūru un viņa pieredzi uzņēmējdarbībā esam runājuši arī "Pa Ceļam Biznesā" podkāstā, taču šoreiz Swedbank Private banking podkāstā Artūrs dalās savā ieguldījumu pieejā.

"Reizēm veiksmes stāsts un mācība ir divas pretējas lietas" - Artūrs sevi raksturo, kā disciplinētu investoru, bet ne vienmēr visu dara "pēc grāmatas" un veiksmi izmēģinājis arī kriptovalūtās, kur piedzīvojis gan milzu peļņu, gan kritumus un pat ieguldījumu zaudēšanu.

Tagad Artūrs cenšas pieturēties sabalansēta portfeļa veidošanai, bet dabiskā zinātkāre un interese par tehnoloģiju jomu, ļauj veiksmīgi ieguldīt arī fondos un ASV uzņēmumos, kuros saredz izaugsmes potenciālu. 

Runājot par Baltijas tirgu, nevar nepieminēt viņa vēlmi atbalstīt arī citus tehnoloģiju uzņēmumus, ieguldot agrīnās stadijas uzņēmumos.

Piedāvājam Jums iespēju katru piektdienu noklausīties Swedbank Private Banking podkāsta epizodes, kurās diskutējam par aktuālākajām tēmām ieguldījumu jomā un apspriežam karstākos jaunumus finanšu tirgos. 
Seko mūsu podkāstam Spotify, Apple podcasts, Google podcasts vai Podbean, lai nepalaistu garām jaunākās epizodes!

Aptauja

Kura, tavuprāt, ir tavas finanšu veselības vājākā vieta?