Swedbank Mājokļu sarunas: moduļu un koka karkasa māju ražotājs MODERN HOUSE

Iepazīsti MODERN HOUSE piedāvājumu un esošo saimnieku atsauksmes.

Koka karkasa māju būvniecība Latvijā gūst arvien lielāku popularitāti, un viens no vadošajiem ražotājiem šajā jomā ir MODERN HOUSE. Šoreiz Swedbank Hipotekārās kreditēšanas eksperte Marika Toma viesojās Siguldā, lai tuvāk iepazītos ar šo uzņēmumu un uzzinātu, kādas ir esošo māju īpašnieku atsauksmes.

Esošo saimnieku atsauksmes:

  • Pēc četriem gadiem mazā ciematiņā Pierīgā, Liene ar ģimeni atrada ideālo risinājumu savām mājām Siguldā. Sākot ar iemīlēšanos no pirmā acu skatiena, viņi piedalījās mājas būvniecības procesā, radot unikālu mājas vizuālo tēlu sadarbībā ar MODERN HOUSE. Lienes ģimene ir priecīga, ka viņu jaunā māja ne tikai apmierina visus viņu dzīves vajadzības, bet arī nodrošina komfortu un kvalitāti. Skaties video un uzzini, kā veiksmīga sadarbība ar profesionāļiem ļāva Lienes ģimenei ātri iekārtoties savās jaunajās mājās.

  • Andra ģimene izvēlējās MODERN HOUSE, lai izvairītos no ierastajiem šausmu stāstiem par mājokļu būvniecību. Skatoties Andra pieredzes stāstu, var uzzināt, kuri faktori bija izšķiroši viņu lēmumā un kā viņi pielāgoja katru mājas detaļu savām vajadzībām. Tas ir lielisks piemērs tam, kā pareiza izvēle var nodrošināt bezrūpīgu māju būvniecības pieredzi.

  • Everitas un Māra pieredze ar mājas ražotāju MODERN HOUSE ir lielisks piemērs tam, ka svarīga ir viegla komunikācija un sapratne, izvēloties partneri šādā nozīmīgā projektā. Mājas saimnieki atklāj, kāpēc tieši MODERN HOUSE kļuva par viņu izvēli un kādas bija sadarbības procesa priekšrocības. 

MODERN HOUSE ir lielisks piemērs tam, kā kvalitatīva māju būvniecība var būt vienkārša un patīkama. Arī šie stāsti par esošo māju īpašnieku pieredzi apliecina, ka pareizs partneris būvniecības procesā var radīt komfortu un pārliecību.