13. okt, 2021

Ērtākai un ātrākai apkalpošanai - video konsultācijas pieejamas arī uzņēmumiem

Digitālie risinājumi, tajā skaitā video saziņa, kļuvusi par ierastu rīku dažādu ikdienas situāciju risināšanā. Neapšaubāmi ērto un ātro saziņas veidu piedāvā vairāki pakalpojumu sniedzēji, tostarp bankas.

Arī Swedbank ir ieviesusi video konsultācijas, kas privātpersonām ir pieejamas jau vairākus mēnešus. Turpmāk šis tiešsaistes konsultāciju pakalpojums būs pieejams arī uzņēmējiem.

Klienti video konsultācijām var pieteikties internetbankā. Lai arī saruna notiek MS Teams vidē, konsultācijas joprojām ir tikpat personalizētas kā ierastās tikšanās filiālēs. Video konsultācijām var pieslēgties ar jebkuru ierīci, kurai ir Interneta pieslēgums: datoru, planšetdatoru vai mobilo ierīci.

Jau tagad Swedbank klienti var ātri un ērti atrisināt savus jautājumus Swedbank internetbankā vai saņemt konsultācijas telefoniski. Līdz ar video konsultāciju ieviešanu, mēs papildinām esošo saziņas kanālu klāstu ar vēl vienu, kurā var runāt un saņemt konsultācijas par tādām tēmām kā karšu pieņemšana tirdzniecības vietās (POS), finansēšana, e-komercija u.tml.

Video konsultācijas ir noderīgs atbalsts tiem, kuriem nepieciešama bankas speciālista konsultācija, bet nav iespēju apmeklēt filiāli. Šīs konsultācijas klientam ļauj dalīties vai parādīt savu ekrānu bankas speciālistam (un otrādi), tādā veidā palīdzot klientiem iegūt atbildes uz saviem jautājumiem vienkāršākā veidā, izmantojot internetbanku.

Kopumā vairums Swedbank klientu jau izmanto iespēju nokārtot vismaz 9 no 10 ikdienas finanšu vajadzībām attālināti – ar mobilās lietotnes vai internetbankas palīdzību. Līdz ar to video konsultācijas ar bankas speciālistu ir pašsaprotams nākamais solis ceļā uz vēl ērtākiem finanšu pakalpojumiem.

Aptauja

Kura, tavuprāt, ir tavas finanšu veselības vājākā vieta?