14. sep, 2023

Jauns raidījums bērniem par naudas lietām

Kopā ar ar bērnu satura producentiem “Ausma” ir tapusi jauna sezona bērnu humoršovam “Īkšķi Tīkšķi”. Tās radītāji ir autori arī tādiem pazīstamiem raidījumiem kā “Tutas Lietas”, “Emī un Rū” un “Ukulele”.

Raidījums paredzēts sākumskolēniem un viņu vecākiem, lai iemācītos ko jaunu un noderīgu dzīvei.  Šīs sezonas epizodēs tiks pētīts, spriests un jokots par naudas lietām.

Meklēsim atbildes, kas vispār ir nauda, kāpēc tā ir vajadzīga un kā cilvēki rīkojās, pirms nauda bija izgudrota. Pētīsim, vai visi miljonāri tiešām ir bagāti un cik vispār maksā eiro. Apspriedīsim un arī praksē pārbaudīsim, kur nauda rodas, un kā pie tās var tikt un noskaidrosim, vai bērniem jāmaksā par mājas darbiņiem un kā nauda nokļūst bankomātā. 

1.epizode – Kā cēlusies nauda?

Sezonas sākumepizodē Maliks un Madara skaidros, kas vispār ir nauda un kāpēc tā vajadzīga? Un kā cilvēki rīkojās, pirms nauda vispār bija izgudrota?

Skaties pirmo epizodi jau tagad Swedbank Studijas YouTube kanālā vai seko līdzi jaunākajām epizodēm LTV katru sestdienu plkst. 9.50.

Aptauja

Kura, tavuprāt, ir tavas finanšu veselības vājākā vieta?