Biznesa uzsācējiem Biznesa uzsācējiem

Biznesa uzsācējiem

Biznesa uzsācējiem

Kādi ir bijuši aizvadītie gadi uzņēmumam un kā parūpēties, lai finanšu plūsma vienmēr tiek nodrošināta nepieciešamajā apjomā, šoreiz sarunājamies ar “RainSisters” līdzīpašnieci Zani Zamušku.

Kas ir biežākie iemesli, kāpēc uzņēmums nevar sasniegt gaidīto produkta pieprasījumu un kā to risināt, skaidrojam kopā ar biznesa konsultantu Jāni Kļaviņu.

Uzņēmējdarbība ir kā nebeidzams maratons, kurā pieredzam gan lielus kāpumus, gan tikpat zemus kritienus, taču apstāties ceļa vidū nevēlas neviens.

Kā norisinās biznesa konsultācija, kad un kāpēc tāda būtu nepieciešama un ko ņemt vērā, lai izvēlētos piemērotāko biznesa konsultantu uzņēmuma vajadzībām?

Rīki

Biznesa plānošanas rīks

Biznesa uzsākšanai, gan arī tā attīstībai ir nepieciešams plāns, lai iecerētie lēmumi būtu pārdomāti un sniegtu vēlamo rezultātu. Biznesa skiču rīks jums ļaus vienuviet apkopot savas domas un pārdomas strukturētā veidā, nobeigumā radot pārskatāmu biznesa plānu. Rīks tapis sadarbībā ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru.

Saimnieciskās darbības formas izvēles palīgs

Saimnieciskās darbības uzsākšana ir saistīta ar atbilstošu tās noformēšanu. Šis rīks palīdzēs noteikt, kādu saimnieciskās darbības formu un nodokļu režīmu izvēlēties pie iecerētās aktivitātes. Rīks tapis sadarbībā ar Valsts ieņēmumu dienestu un Uzņēmumu reģistru

Aptauja

Kura, tavuprāt, ir tavas finanšu veselības vājākā vieta?