Kāpēc izvēlēties mājokļa kredītu Swedbank?

Katram no mums kādā dzīves posmā aktuāls kļūst jautājums par mājām – iegādāties vai būvēt jaunu mājokli, atjaunot esošo, pārcelties uz lielāku vai gluži pretēji – tomēr dot priekšroku mazākai dzīves telpai.

Situācijas un vajadzības var būt dažādas, bet bieži vien, lai tās īstenotu, ir nepieciešams papildu finansējums, tāpēc ir būtiski izvēlēties labāko finansējuma partneri. Hipotekārā jeb mājokļa kredīta gadījumā tās ir attiecības 20-30 gadu garumā, tāpēc ir būtiski atrast uzticamu un daudzpusīgu partneri, kas būs ērts un izdevīgs ne tikai attiecību sākumā, bet arī ilgtermiņā. Esam apkopojuši vairākus iemeslus, kāpēc sava mājokļa kredīta pārvaldību uzticēt Swedbank.

  • Profesionāli un zinoši finansēšanas eksperti, kas atbalstīs ik uz soļa

Mūsu finanšu konsultanti spēs iedziļināties katrā situācijā un atrast piemērotāko risinājumu, lai Tavs ceļš uz mājokli būtu iespējami vienkāršāks un izdevīgāks. Mūsu eksperti izskaidros visus procesa soļus, palīdzēs sakārtot nepieciešamo dokumentāciju un arī pastāstīs par valsts atbalsta iespējām – gan tad, ja tas būs pirmais mājoklis, gan hipotekārā kredīta saistību laikā, ja radīsies vajadzība ko mainīt. Esam sasniedzami viena pieteikuma un zvana attālumā, ir pieejamas arī video konsultācijas.

  • Būveksperta pieejamība un padoms, būvējot vai atjaunojot māju

Būveksperts palīdzēs saprast, vai būvniecības izmaksas ir aprēķinātas atbilstoši tirgus situācijai un tehniskajam projektam, palīdzēs izvērtēt būvniecības procesu un materiālu izvēli – tā ir priekšrocība, ko citur neatradīsi. Tāpat mūsu būveksperts vienmēr atbalstīs ar padomu būvniecības gaitā un ieteikumiem, nododot ēku ekspluatācijā. 

  • Virkne iespēju, kā pašam pārvaldīt savu hipotekāro kredītu, kad līgums jau noslēgts

Ērts pieteikums internetbankā, kā arī iespēja sekot līdzi maksājumu grafikam un atlikušajai summai, mainīt maksājumu datumu vai kontu – to visu vienuviet un bez maksas vari paveikt internetbankā. Ja rodas iespēja summu atmaksāt daļēji vai pilnībā ātrāk, arī tas ir iespējams bez papildu komisijas maksas. Savukārt, ja radušās grūtības segt pamatsummas maksājumu, to vari atlikt līdz pat 6 mēnešiem.

  • Plašas apdrošināšanas iespējas vienuviet

Swedbank internetbankā pieejama pilna klāsta apdrošināšana – sākot no mājokļa līdz dzīvības un kredītsaistību apdrošināšanai. Internetbankā vari ērti noslēgt līgumus, veikt izmaiņas un pieteikt atlīdzību. Mājokļa apdrošināšana paredz visu risku apdrošināšanu, kas nozīmē, ka jebkurš neparedzēts un pēkšņs notikums ir apdrošināts, ja tas nav minēts kā izņēmums. Ugunsnelaime, cauruļu plīsums, dabas stihijas (vējš, krusa, negaiss, plūdi), laupīšana vai pašu nejauši izraisīti bojājumi – to visu segs Swedbank mājokļa apdrošināšana. Iestājoties darba nespējai vai bezdarbam, nebūs nepieciešams prasīt kredītbrīvdienas, veikt izmaiņas aizdevuma līgumā vai tērēt savus uzkrājumus, jo palīdzēs kredītsaistību apdrošināšana. Savukārt, ja esi galvenais maksājumu veicējs ģimenē, dzīvības apdrošināšana var būt neatsverams atbalsts Tavai ģimenei, ja pats vairs nevarēsi šo atbalstu sniegt.

  • Papildu finansējuma iespējas mājokļa pilnveidošanai

Ja ar laiku vēlēsies uzlabot savu mājokli un tā energoefektivitāti, ir daudz dažādu iespēju, kā to paveikt ar papildu finansējuma palīdzību. Saules paneļu uzstādīšana energoefektivitātes veicināšanai vai dārza mājiņas celtniecība var būt gudra un patīkama investīcija nākotnei. Šādi risinājumi ne tikai uzlabo mājokļa komfortu, bet arī palīdz ietaupīt izmaksas par patērēto enerģiju un ilgtermiņā paaugstināt īpašuma vērtību. Šo mērķu īstenošanā tev var palīdzēt Saules paneļu kredīts, Mājokļa energoefektivitātes kredīts un citi Swedbank finansējuma risinājumi.

Tāpat dzīvē mēdz būt situācijas, kad esošā dzīvesvieta, kurai pirms gadiem noformēts hipotekārais kredīts, vairs nav piemērota. Ir vēlme un vajadzība pārcelties uz citu rajonu vai pilsētu, bērni izauguši un palikusi brīva dzīves telpa, vai gluži otrādi – ģimene kļuvusi kuplāka un katram nepieciešams savs stūrītis. Lai tava esošā kredīta laikā būtu vieglāk tikt pie jauna, piemērota mājokļa, Swedbank piedāvā arī Mājokļa maiņas risinājumu.

  • Pieejams pilns serviss ne tikai kreditēšanā

Izvēloties mājokļa kredītu, ir ne mazāk svarīgi, lai ikdienas naudas lietu pārvaldība būtu ērta un parocīga. Ar Swedbank mobilo lietotni un naudas pārvaldības rīkiem gan privātpersonas, gan uzņēmēji var piedzīvot mūsdienīgu pieeju naudas lietu kārtošanai. Ērta iespēja naudas pieprasījumam, PIN koda un karšu datu aplūkošana parocīgiem pirkumiem internetā, tāpat arī budžeta plānošanas rīks un plašas uzkrājumu un ieguldījumu risinājumu iespējas ļauj mūsu klientiem parūpēties par savu finanšu veselību. 

  • Ekspertu padomi un pieredzes stāsti visdažādākajos mājokļa jautājumos

Mums rūp, lai varam dalīties savās un citu nozares ekspertu zināšanās ar mūsu klientiem un sabiedrību kopumā –ne tikai par finansējuma jautājumiem, bet daudz plašāk. Tāpēc esam izveidojuši Swedbank blogu, kurā apkopota virkne praktisku padomu un pieredzes stāstu visdažādākajos ar mājokli saistītos jautājumos. Energoefektivitātes uzlabošana, valsts atbalsta iespējas, dizaina un būvniecības tendences un aktuālie jautājumi – atbildes var atrast arī, klausoties podkastu Mājokļu sarunas. Tāpat kopā ar mūsu klientiem un sadarbības partneriem – mājokļu būvniekiem un attīstītājiem – dalāmies pieredzē un veidojam video sērijas. Savukārt Swedbank Zaļās mājas skolā, kas reizi ceturksnī klātienē apvieno gan topošos, gan esošos mājokļu īpašniekus, dalāmies ekspertu un klientu pieredzes stāstos ceļā uz energoefektīvākām mājām.

Ar atbalstu un ilgtermiņa rūpēm par tev svarīgo – Swedbank būs tavs sabiedrotais mājokļa jautājumos.