Finanšu Veselība | Saruna ar Paulu Zālīti

Iedvesmojošas, izglītojošas un intīmas sarunas par naudu kopā ar Karīnu Kulbergu, Swedbank Privātpersonu pārvaldes vadītāju.

Šoreiz uz atkārtotu sarunu esam aicinājuši Paulu Zālīti, sabiedrisko attiecību aģentūras “NEXT BIG” īpašnieci un podkāsta “Pasēdēsim” vadītāju, kura Finanšu Veselības podkāstā viesojās tieši pašā pirmajā epizodē.

Straujiem soļiem tuvojas rudens, kad, atsākoties skolas gaitām, bērniem un jauniešiem daudz biežāk pastāvīgi jārisina dažādi ar naudu saistīti jautājumi, tāpēc šajā epizodē Paulu aicinājām runāt ne tikai par ikdienas finanšu veselības jautājumiem, bet arī dalīties pieredzē bērnu naudas lietās. Sarunas laikā Karīna un Paula atklās gan savus izaicinājumus, gan praktiskus padomus, kā bērniem palīdzēt veidot izpratni par naudu.

Tāpat epizodē uzzināsi, kā sava biznesa uzsākšana ietekmē personīgā budžeta plānošanu, kā arī Paulas ieteikumus, kā sagatavoties šādām pārmaiņām. Pieskarsimies arī tādām neērtām, taču ļoti svarīgām tēmām kā dzīvības apdrošināšana jeb tam, kāpēc “sarunas par nāvi ir arī sarunas par dzīvi”.

Lai nepalaistu garām jaunākās sarunas, seko Finanšu Veselības podkāstam Spotify un Youtube kanālos.