Tēmas Tēmas

Tēmas

Efektīvas un piemērotas dzīvesvietas apsildes izvēlei ir jābūt rūpīgi izsvērtam lēmumam. Kopā ar inženieri Māri Bareiku (SIA “AirWave”) sniedzam praktiskus padomus, kas palīdzēs ceļā uz labāko risinājumu tavām mājām.

Saules paneļi uz nama jumta rosina fantāzijas par vilinošu perspektīvu – iespēju dzīvot zaļi un vēl ietaupīt. Vai ar šī brīža paneļu izmaksām un jauno norēķinu sistēmu šim sapnim joprojām ir ekonomiskais pamats?

Ja esi ceļā uz savu sapņu mājokli, apmeklē atvērto durvju dienu Kaamos projektā “Ābeļziedu terases” 16. martā Teikā.

Kā pēdējā gada laikā mainījies pieprasījums pēc saules paneļiem un ar ko jārēķinās iedzīvotājiem, kuri vēl tikai plāno uzstādīt paneļus?

Labas ziņas tiem, kam aktuāla energoefektīva mājokļa iegāde, būvniecība vai privātmājas energoefektivitātes uzlabošana – līdz pat gada beigām piedāvājam hipotekāro kredītu ar 0% bankas pievienoto likmi uz gadu.

Plāno energoefektīva mājokļa būvniecību vai īpašuma atjaunošanu? 25.aprīlī nāc uz pirmo Swedbank Zaļās mājas skolas tikšanos!

Lai pārrunātu šī brīža tendences un izaicinājumus būvniecības jomā, šajā podkāsta epizodē tiekamies ar Swedbank būvekspertu Ralfu Rohtlu.

Swedbank dati liecina, ka pieprasījums pēc mājokļa iegādes reģionos ir nemainīgi augsts.

Kopā ar māju ražotāju MyCabin skaidrojam, kas ir moduļu māja, kāds ir tās būvniecības process un termiņš, kāds ir mūsdienīgs mājokļa piedāvājums.

Kalkulatori

Darba algas kalkulators

Swedbank Finanšu institūts sadarbībā ar Finanšu ministriju izstrādājis kalkulatoru, kas iedzīvotājiem ļauj aprēķināt darbaspēka nodokļu izmaiņu ietekmi uz savu darba algu.

Bērna un vecāku pabalsta kalkulators

Pabalstu kalkulators palīdzēs jaunajiem un topošajiem vecākiem aprēķināt ar bērna gaidīšanu, piedzimšanu un audzināšanu saistītos valsts pabalstus.

Finanšu veselības ceļvedis

Swedbank Finanšu institūts izstrādājis ceļvedi ģimenes finanšu veselības novērtēšanai, kas palīdz vienkopus saskatīt veselīgās un pilnveidojamās jomas, kā arī dod ieteikumus finanšu situācijas uzlabojumiem.

Bezdarbnieka pabalsta kalkulators

Lai palīdzētu saplānot personīgo budžetu darba zaudēšanas gadījumā, esam izstrādājuši bezdarbnieka pabalsta kalkulatoru, kas veic aprēķinus par pabalsta apmēru.

Aptauja

Kura, tavuprāt, ir tavas finanšu veselības vājākā vieta?

Populārākie